Μελέτη και Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου | Θεσσαλονίκη

Reform Eng

Λόγοι για να προχωρήσσετε στην εγκατάσταση Φυσικού Αερίου:

Αντιπροσωπευτική Φωτογραφία της Reform Eng
Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου από την Reform Eng
 • Οικονομία

  Το φυσικό αέριο αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο οικονομική μορφή ενέργειας, με οικονομία 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης* και έως 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα. *η τιμή του φυσικού αερίου διαμορφώνεται σε συνάρτηση με την τιμή του πετρελαίου μια φορά το μήνα.

 • Ευκολία στη χρήση

  Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή (π.χ. παροχή ζεστού νερού στη στιγμή όποτε το χρειαστείτε.

 • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου

  Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

 • Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών

  Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 • Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση

  Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή. Σε αντίθεση με το πετρέλαιο που εξοφλείται κατά την παραλαβή, η πληρωμή των λογαριασμών του φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του.

 • Φιλικότητα προς το περιβάλλον

  Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου:

Φυσικό Αέριο σε Πολυκατοικίες

Εξοικονομήστε 30% από το κόστος κατανάλωσης επιλέγοντας τη σύγχρονη και καθαρή λύση του φυσικού αερίου με την εγγύηση της Reform Eng!

Φυσικό Αέριο σε Διαμερίσματα

Βάλτε φυσικό αέριο στο διαμέρισμα σας με την Reform Eng και αποκτήστε πλήρη αυτονομία, απόλυτο έλεγχο και εξοικονόμηση κόστους κατανάλωσης!